U ZAJEČARSKOM OKRUGU 285 SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA: Trojica vozača sankcionisana zbog - alkohola

S. M. J.

21. 08. 2023. u 15:24

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, tokom vikenda, zadržali su dva vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i jednog koji je odbio da se alkotestira.

У ЗАЈЕЧАРСКОМ ОКРУГУ 285 САОБРАЋАЈНИХ ПРЕКРШАЈА: Тројица возача санкционисана због - алкохола

Foto: Radio Magnum

Saobraćajna policija je u okolini Knjaževca isključila je iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg vozača „opela“ koji je upravljao sa 1,81 promila alkohola u organizmu.

U Sokobanji su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sankcionisali dvadesetdevetogodišnjeg vozača „renoa“ koji je upravljao vozilom sa 1,37 promila alkohola u organizmu, a u Boljevcu je patrola zaustavila dvadesetjednogodišnjeg vozača „audija“ koji je odbio da se podvrgne alkotestu.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

-U akciji pojačane kontrole saobraćaja koja je sprovedena 18. i 20. avgusta na teritoriji  Policijske uprave Zaječar, ukupno je kontrolisano 392 vozača i otkriveno 246 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, devet prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa i 30 ostalih prekršaja. Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu očuvanju bezbednosti saobraćaja - navode u Policijskoj upravi Zaječar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!