SUZANA NIJE HTELA DA MU SE VRATI: Osumnjičenom za ubistvo nevenčane supruge kod Novog Bečeja određen pritvor

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

21. 06. 2023. u 17:56

ROBERTU M. (39) koji je osumnjičen da je u nedelju 18. juna u selu Bočar, u opštini Novi Bečej, nožem ubio nevenčanu suprugu Suzanu (41), sudija za prethodni postupak Višeg javnog suda u Zrenjaninu odredio je pritvor do 30 dana.

СУЗАНА НИЈЕ ХТЕЛА ДА МУ СЕ ВРАТИ: Осумњиченом за убиство невенчане супруге код Новог Бечеја одређен притвор

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Robert M. je rano ujutru, oko pet časova, nožem ubio suprugu, a potom je nasrnuo i na svog brata, kojeg je pokušao da povredi.

Prema rečima komšija, on je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja utočište našla kod komšinice. On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž joj je naneo povrede nožem, od kojih je preminula. Komšije pričaju i da su sat pre ubistva, čuli pucnji.

Inače, pored teškog ubistva, njemu će se na teret će se staviti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je, kako se sumnja, pretio nožem policajcima koji su došli nakon što su primili poziv da se nešto dešava u njegovoj kući. Prilikom pretresa objekta, policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana, i semenke, za koje se pretpostavlja da su indijska konoplja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave