REKAO JE DA JE PSIHOPATA KOJI TREBA DA SE SMIRI: Milić otkrio koje su bile prve reči dečaka Koste kada je posle masakra pozvao policiju

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 19:26

UČENIK sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, Kosta K. (14), jutros je počinio masakr i ubio osmoro dece i čuvara, a ranio šestoro đaka i nastavnicu.

РЕКАО ЈЕ ДА ЈЕ ПСИХОПАТА КОЈИ ТРЕБА ДА СЕ СМИРИ: Милић открио које су биле прве речи дечака Косте када је после масакра позвао полицију

Foto: Novosti

Veselin Milić, načelnik beogradske policije gostujući na RTS-u prepričao je šta je bilo prvo što je dečak izjavio kada je nakon izvršenog zločina pozvao policiju. 

- Kada je pozvao dežurnu službu rekao je da je pucao na lica u školi. U toj izjavi koja je zabeležena i snimljena, on je rekao da je prihopata koji treba da se smiri. U razgovoru policijskih službenika, a svako od njih mora da ima sertifikat za razgovor sa maloletnim licem, dečak je izjavio je da je po izvršenju, iako ga je uhvatio strah, panika, čudno disanje, bilo ispravno da pozove policiju i da ovaj događaj prijavi - rekao je Milić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)