"POSTOJI TRAČAK NADE DA JE ŽIVA" Majka Ane Volš dva meseca po nestanku ćerke: "Nemam nikakvu informaciju o svojim unucima"

Novosti online

28. 02. 2023. u 09:20

IMAM mali tračak nade da je moja Ana još uvek živa. Nemam nikakav kontakt sa svojim unucima, ne znam gde su Anina deca - drhtavim glasom kaže Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Volš (39), za čije se ubistvo tereti njen suprug Brajan Volš.

ПОСТОЈИ ТРАЧАК НАДЕ ДА ЈЕ ЖИВА Мајка Ане Волш два месеца по нестанку ћерке: Немам никакву информацију о својим унуцима

Ana sa majkom Milankom, Foto Privatna arhiva

Anina majka i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je njena ćerka mrtva, kao i sa tim da je za njeno ubistvo osumnjičen njen suprug Brajan čije saslušanje treba da bude nastavljeno sutra.

Na prošlom saslušanju, Brajanovi advokati tražili su da se saslušanje odloži za 1. mart. Advokati su tražili odlaganje jer u predmetu, kako tvrde, nedostaju brojni dokumenti, poput naloga za pretres Brajanovog automobila.

Na pitanje novinarke kako je, Milanka je kratko poručila - "kako mora".

Ističe i da ne zna šta se dešava sa njenim unucima, te da ne planira da ide u Ameriku.

- Sa starijom ćerkom se retko čujem, ona puno radi. Nemam nikakve informacije o svojim unucima, niti ikakve zvanične informacije o nestanku moje ćerke - priča sagovornica.

Kako je Milanka ranije ispričala, ona i dalje veruje da Brajan nije kriv, iako se već uveliko tereti za ubistvo njene ćerke.

- Treba ispitati njegovu majku, ona je ključan svedok ovog slučaja. Samo nemam nikakve dokaze za to - dodala je ona.

Naime, Milanka tvrdi da je Dajana, Brajanova majka, stalno huškala njega protiv Ane.

- Kljucala mu je mozak. Pričala mu je da drugi i treći sin nisu njegova deca. Pogotovo što je treći sin skroz plav. Brajan je sve to pričao Ani, ali uopšte mi nije jasno zašto se pravio problem oko toga? Jednostavno je, ako sumnjate da je dete vaše možete uraditi DNK i saznati očas posla - rekla je tada Milanka, a sada je objasnila i misteriju plave kose i plavih očiju najmlađeg sina Ane i Brajana Volša.

- Anin najmlađi sin povukao je na Brajanovog oca i na moju stariju ćerku koja je takođe plava - priča Milanka.

Podsetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Počelo je kao nestanak, a ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva.

Lepoj Beograđanki Ani Volš trag se izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njom počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Ane je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnijim optužbama, za ubistvo supruge.

Tužilaštvo je na jednom od ročišta iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge Ane, počevši od 10 kesa koje su odnete na deponiju, a u kojima su bili krvavi peškiri, testera, sekira, rukavice, nož, zaprljan tepih...

Na mnogima od njih nađeni su DNK tragovi Ane Volš, a pored toga, nadležni su obelodanili i šokantne podatke koje su dobili pregledom mobilnih telefona, tableta i laptopova, da je Brajan Volš u noći nestanka ali i u naredna dva dana na internetu tražio "koliko dugo ostaje DNK", "može li da se identifikuje telo bez zuba", "koji je najbolji način da se telo raskomada i uništi", "kako očistiti krv sa drvenog poda", "možete li biti optuženi za ubistvo bez tela"...

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JEDAN OD NAJBOLJIH IKADA: Ivan Miljković skoro neprepoznatljiv (FOTO)