SUDBINA BRAJANA VOLŠA JE U NJIHOVIM RUKAMA: Američki advokat otkrio ko će biti ključan u rešavanju slučaja Ane Volš

Novosti online

18. 02. 2023. u 16:36

AMERIČKI advokat Peter Elikan izjavio je da će izbor porote biti ključan u slučaju ubistva Srpkinje Ane Volš (39), a za koje je optužen njen suprug Brajan (48).

СУДБИНА БРАЈАНА ВОЛША ЈЕ У ЊИХОВИМ РУКАМА: Амерички адвокат открио ко ће бити кључан у решавању случаја Ане Волш

Foto: Instagram/anawalshe/Craig F. Walker/The Boston Globe via AP, Pool

Elikan je rekao da će sud tražiti porotnike koji mogu biti otvorenog uma.

- Neće biti lako. Biće težak zadatak pronaći poštene, nepristrasne porotnike, koji su otvoreni za pravo slušanje dokaza. Imam veru u sudski sistem - rekao je advokat.

Podsetimo, Brajan Volš je optužen da je suprugu 1. januara tukao do smrti u podrumu njihove kuće, a da je potom raskomadao njeno telo, ostatke strpao u kese za smeće i kolima odvezao na deponiju, gde ih je spalio u spalionici.

Tokom istrage pronađeni su oštećeni krvavi nož u njihovom domu, kao i tragovi krvi po podu. Sudija i tužiteljka su saopštili da je na deponiji u blizini vile u kojoj živi Brajanva majka pronađeno 10 džakova s dokazima. U njima su bili tragovi krvi, peškiri, delovi ogrlice Ane Volš, čizme, "prada" torba, delovi njene odeće, kao i potvrda o kovid vakcinaciji na njeno ime, ali i sekira.

Brajan će se ponovo pred sudom naći 1. marta.

(Informer)

BONUS VIDEO: UŽASAN PORODIČNI ZLOČIN U GROCKOJ - Mladi policajac ubio suprugu, pa presudio sebi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!