BRANKO GA JE PRIHVATIO KAD SU MU RODITELJI UMRLI: Detalji jezivog zločina kod Odžaka - bratanac iskasapio strica, pa telo bacio u šaht

Z. RAJIĆ

14. 02. 2023. u 19:29

MEŠTANI Srpskog Miletića su u šoku posle jezivog otkrića izmasakriranog tela Branka Ilića (63), čiji je nestanak bio prijavljen 31. januara.

БРАНКО ГА ЈЕ ПРИХВАТИО КАД СУ МУ РОДИТЕЉИ УМРЛИ: Детаљи језивог злочина код Оџака - братанац искасапио стрица, па тело бацио у шахт

Foto: Privatna arhiva

U selu kažu da se ne pamti da se ikad dogodilo takvo svirepo ubistvo u ovom selu sa oko 1.000 domaćinstva. Utvrđeno je da je nesrećnog čoveka ubio njegov bratanac, koji je s njim živeo u istoj kući.

- Telo je pronađeno u šahti na ulici, na međi između komšijske u kuće u kojoj su stanovali žrtva i ubica. S.I.(21) je ubio svog rođenog strica sekirom i macolom, a potom njegovo telo umotao i ubacio u šahtu – rekao nam je izvor iz policije.

S.I. je živeo sa stricem, jer su mu roditelji umrli, a i stric je bio sam. Mladić je stanovao na spratu kuće, a stric u prizemlju. Nestanak Branka Ilića prijavili su rođaci i komšije, kojima se, kako kažu u policiji, u „potrazi“ priključio i S.I.

- Pratili smo ga zbog čudnog i sumnjivog ponašanja i kretanja, a odranije je poznat po krađama i konzumiranju narkotika. Uhapsili smo ga, i priznao je ubistvo – rekao je naš izvor.

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni čovek bio je bolešljiv, nezaposlen i siromašan, tako da se koristoljublje odbacuje kao motiv ovog stravičnog ubistva.

- Najverovatnije je da se zločin dogodio u svađi i da je ubica bio pijan ili istovremeno pod dejstvom alkohola i narkotika – pretpostavljaju u policiji.

Telo ubijenog Branka Ilića upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.  

BONUS VIDEO - PSIMA SEKLI GLAVE I ZAMRZAVALI IH: Stravične slike iz borskog prihvatilišta za životinje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)