"DUŠO MOJA, ANĐELE MOJ, RADOSTI MOJA..." Majka se oprostila od devojke ubijene u Grockoj - Svrati mi u snove ponekad

Novosti online

11. 02. 2023. u 15:59

MAJKA devojke koju je juče ubio suprug u Grockoj oprostila se od ćerke na društvenoj mreži potresnim rečima i uz fotografiju svoje mezimice.

ДУШО МОЈА, АНЂЕЛЕ МОЈ, РАДОСТИ МОЈА... Мајка се опростила од девојке убијене у Гроцкој - Сврати ми у снове понекад

Foto: Društvene mreže

- Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo! Dušo moja, anđele moj, radosti moja.. U majkinoj duši si bila, tu ćeš i ostati... Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za majku svoju. Nadam se da to neću morati dugo da čekam... Svrati mi u snove ponekad. Čekaću te. Voli te majka i ako više to nikada necu moći da ti kažem.. ali znam da znaš - napisala je majka.

Podsetimo, mladi policajac (28) iz Grocke, juče popodne je hicima iz pištolja ubio svoju suprugu (20) a zatim presudio sebi. Stravičan zločin dogodio se u kući koju je mladi bračni par iznajmljivao, a u kojoj je policajac poslednjih nedelja živeo sam.

Kako su ispričale komšije, policajac koji je načinio ovaj jeziv zločin bio je "dobar, porodičan čovek".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!