KRVAVI FEBRUAR KOD KRUŠEVCA: U istom danu nožem ubijene dve žene - Borka bežala od sina, Gordani presudio partner (FOTO)

S.BABOVIĆ

09. 02. 2023. u 17:54

GORDANA Živković (60) i Borka Stanojević - Jakovljević (56), obe iz Kruševca, ubijene su u roku od 24 sata.

КРВАВИ ФЕБРУАР КОД КРУШЕВЦА: У истом дану ножем убијене две жене - Борка бежала од сина, Гордани пресудио партнер (ФОТО)

Foto:S.Babović,FB

Obe su ubijene nožem. Borku je u selu Pepeljevac kod Kruševca 13. februara 2018.godine u ranim jutarnjim satima ubio sin Bojan(42) sa kojim je živela posle razvoda.

- Pre četiri-pet godina se desilo da se baš posvađaju i Borka nam je lupala na vrata, tražila je pomoć, tad ju je napao pesnicom – ispričao je za "Novosti“ meštanin Milovan Maksimović. - I nisam stigao ni svetlo da upalim da vidim o čemu se radi, kad sam video da je već pobegla gore, kod drugog komšije, da traži tamo pomoć.

Da Bojan ima psihičkih problema bilo je odavno poznato selu, ali i lekarima. Pre nego da presudi majci, policija ga je privela zbog prijavljenog nasilja u porodici. Otpušten je iz bolnice neposredno pre ubistva. Posle rasprave je majku sustigao u dvorištu, vukao je za kosu i ubadao nožem po telu.

Nekoliko sati ranije, u Kruševcu je ubijena Gordana Živković(60) iz Sušice. Nju je ubio partner Stojan Mijajlović (60). 

 

- Sin me je pozvao oko 20 sati, mislim da sam došao za samo 20 minuta, jer živim, inače u Sušici – svedočio je za "Novosti“ vidno potresen Veroljub Miladinović, Gordanin sin.- Tragedija je velika, ne znam šta da kažem. Ne znam šta se desilo, bila je neka rasprava. Oko čega, samo oni znaju...

Niko nije mogao da poveruje da je Stojan sposoban da počini takav zločin. Porodica Stojana Mijajlovića posvedočila je za "Novosti“ da se promenio od kako je doživeo veliku tragediju manje od godinu dana pre nego da ubije Gordanu. Njegovog sina, Ivana Mijajlovića(38) ubio je meštanin Sušice Čedomir Smiljković(71).

BONUS VIDEO - EKSKLUZIVNO: Snimak ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji za koje je osuđen Aleksandar Relić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)