RASKOMADAO TELO, PA GA SPAKOVAO U 10 TORBI: Detalji optužnice protiv Brajana Volša (FOTO)

Novosti onlajn

18. 01. 2023. u 16:21

BRAJAN Volš suprug Ane Volš kojoj se trag gubi u novogodišnjoj noći u Americi pred sudom odgovara za optužbe za ubistvo svoje supruge.

РАСКОМАДАО ТЕЛО, ПА ГА СПАКОВАО У 10 ТОРБИ: Детаљи оптужнице против Брајана Волша (ФОТО)

Ana i Brajan, Foto Privatna arhiva

Tužiteljka su naveli šta je Brajan pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći "Kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela", "Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao", "Da li soda bikarbona neutrališe miris mrtvog tela" kao i "Koliko dugo ostaju DNK tragovi".  Pretraživao je i koja „testera za nož je najbolje sredstvo za raskomadanje“?

Među ostalim rečima u pretrazi bilo je "možete li baciti delove tela", "šta čini formaldehid", "koliko traje DNK", "može li se otkriti nečiji identitet na osnovu delova tela", "šta se desi kada staviš telo u amonijak", "deset načina da se otarasite tela ako zaista morate".

Tužioci takođe kažu da je Volše otišao u prodavnicu nakon Aninog nestanka i kupovao peškire, prostirku za kupanje i potrepština za čišćenje.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i "teške" cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Tužilac kaže da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa njom.

Tu su bili svi dokazi koje je Bajan bacio - krvave krpe, i njen i njegov DNK, njena odeća i lična dokumenta.

Anine čizme u kojima je poslednji put viđna nađene u kontejneru kod kuće njegove majke, kao i njena orglica.

Tokom ispitivanja Brajan Volš je gledao u jednu tačku i treptao u trenutku dok je tužilac iznosio brojne dokaze slučaja.

Brajan Volš je zurio u prazno i treptao dok je tužilac čitao brojne dokaze u ovom slučaju. DNK Ane Volš i Brajana Volša pronađen je i na više predmeta u kontejneru iz kuće njegove majke.

Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona