PROČITAN KLJUČNI DOKAZ PROTIV BRAJANA: Završeno saslušanje supruga Ane Volš, pretraživao jezive stvari na internetu (VIDEO)

Novosti online

18. 01. 2023. u 15:33

BRAJAN Volš doveden je danas nešto posle 14 sati po našem vremenu u Okružni sud u Kvinsiju gde se suočio sa optužbama za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš.

ПРОЧИТАН КЉУЧНИ ДОКАЗ ПРОТИВ БРАЈАНА: Завршено саслушање супруга Ане Волш, претраживао језиве ствари на интернету (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Lighting the way home for the vanished

Tužiteljka je pročitala šta je Brajan pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći "Kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela", "Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao", "Koliko dugo traje DNK", "Može li se izvršiti identifikacija na delimičnim posmrtnim ostacima"...

Tužiteljka je rekla da je 2. januara uz sredstva za čišćenje kupio i zaštitno odelo i tri tepiha.

Trećeg januara pokupovao je i kante za smeće, a na internetu je razgledao link kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspadanju. Četvrtog januara istražioci su u njegovom "volvu" zatekli oborena zadnja sedišta i zadnji deo obložen najlonom.

Prema nekim izveštajima tamošnjih medija, Brajan je navodno raskomadao Anino telo i spalio ga, ali to još niko nije zvanično potvrdio.

Volš će se sledeći put pojaviti pred sudijom 9. februara.

BONUS VIDEO: Prvi snimci sa mesta ubistva i samoubistva u Kikindi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)