SRPSKI dečak i njegov rođak Stefan S. (11) i Miloš S. (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Komentari (12)

Magla

06.01.2023. 17:53

Podjise mi suze na oci. Kaze moja bratanica koja je lekar, kad je pitah, da li nekad zaplace zbog pacijenta: Da, kad mi dodje nemocno dete i stari pacijent.

qyu

06.01.2023. 17:59

Znam da nećete objaviti jer isti ste kao i N1,Nova S na svoj način ali ću vam reči dok god Vučić ponižava Srbiju plavom krpom EU koja stoji uz zastavu Srbije iz samo njemu poznati razloga nista mi dobro ne mozemo očekivati da se desi.

Zurkolomac

06.01.2023. 18:11

Hocemo totalnu mobilizaciju i da idemo svi na nase Kosovo da ga osobodimo od terorista i fasista. Ili cemo ga osloboditi ili cemo svi izginuti, dosta je bilo ponizavanja Srbije…

JUGO

06.01.2023. 18:22

To su bre terroristi ti siptari ko i oni sto ih stite i oni nista nisu bolji USA NATO EU terroristi sveta treba jednom zauvek da ih Srbija proteraju sa teritorije Srbije Svi ti koji ne zele da zive u Srbuju napolje snjima iz Srbije vise dokur.ili svima..A treba najuriti iz srbije i oni sto ih stite Svabe i Engleze smo ostaviti ambasade i sve drugu bez vize nemoze u Serbiju kome se nesvida nek se kupi iz srbije zar jos da trpimo da ubijaju nas narod ti terroristi sveta..

Anđelija

06.01.2023. 20:11

Плачем и ја за овим дечаком. Остала сам без текста. Даће Бог и овај свети дан да се све заврши добро. А демокртска Европа ћути наравно кад убијају српску децу. Само се питам за колико би минута уследила реакција из центара моћи те исте демакратске Европе да су Срби пуцали на Албанце.