KAKO JE NASTALA OVA FOTOGRAFIJA? Lalić otkrio zbog čega su se slikali sa žrtvama

N. B. - Z. U.

29. 11. 2022. u 12:13 >> 12:34

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu izlaganjem okrivljenog-saradnika Srđana Lalića danas je nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

КАКО ЈЕ НАСТАЛА ОВА ФОТОГРАФИЈА? Лалић открио због чега су се сликали са жртвама

Foto: Printksrin

Na pitanje da li se fotografisao sa nekom od žrtava Lalić kaže:

- Ja sam na fotografiji koju je snimio Budimir, sa Belivukom sam i slikamo se sa Veličkovićem, koji je tada bio živ - kaže Lalić i objašnjava zbog čega se slikao:

- Ja to nisam inicirao da bih mogao da objasnim. Miloš Budimir je fotografisao, pretpostavljam da bi fascinirao Miljkovića koji tu nije bio. Tako je, nažalost, nastala fotografija.

- To je rađeno da se zastraši suprotni klan, tako što će im biti poslate. Te fotografije su pokazivane i drugim licima, to je bio instrument širenja straha. Nekako je to došlo posle situacije kada je stigla informacija da su škaljarci nešto slično uradili, pa da im se pokaže da može i brutalnije.

On je objasnio da su fotografije suparničkom klanu slate putem Skaj aplikacije.

- Putem Skaja. Postoji komanda za povraćaj fotografije i kada se vidi da je primalac video fotografiju, ona se izbriše sa telefona primaoca. To je rađeno da se zaplaši, a da ne može da je sačuva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)