RANJENI PRIPADNIK BIA STABILNO: Operisan u KC Niš, skinut sa respiratora

J. Ć.

21. 10. 2022. u 19:57

PRIPADNIK BIA (28), koji je u četvrtak oko 23.30 ranjen u pucnjavi u Ulici Josifa Pančića u Nišu, operisan je i njegovo stanje je stabilno.

РАЊЕНИ ПРИПАДНИК БИА СТАБИЛНО: Оперисан у КЦ Ниш, скинут са респиратора

Foto Lj. Preradović

Pucnjava se dogodila u stambenoj zgradi, tokom pretresa na više lokacija u gradu.

Kako nezvanično saznajemo, tokom akcije nađena je i veća količina droge, ali zasad nema informacija šta je tačno prethodilo ranjavanju u ovoj zgradi. Pripadnik BIA je u svesnom stanju dovezen u Univerzitetski klinički centar, gde je odmah operisan i njegovo stanje je stabilno, a on je skinut sa aparata za veštačko disanje i sada samostalno diše.

Stanari zgrade u Nišu, u kojoj se odigrala filmska akcija, juče su bili uznemireni. Kažu da je čitava zgrada bila pod policijskom opsadom, da nisu mogli da uđu, niti da izađu do okončanja uviđaja.

Foto J. Ćosin

Slađana Pejović

- Spavala sam, kad su me probudili pucnji. Čuo sam tak, tak, tak, tak. Četiri puta. Evo, još se tresem. Posle sam čuo da je policija došla, ali sam se ja sakrio u kupatilo, nisam izlazio da vidim šta se dešava. Nisam smeo da izađem, strahovao sam da bi mogao da me pogodi neki zalutali metak. Nisam iz kupatila izašao dva sata. Evo, svuda u zgradi je krv - priča stanar zgrade, koji je želeo da ostane anoniman.

Komšinica Slađana Pejović kaže da ju je uznemirila rafalna pucnjava.

- Spavala sam kad su se začuli pucnji. Pomislila sam da je vatromet, ali kao da je bilo rafalno i nisam mogla da ustanovim odakle se čuo taj zvuk. Nisam ustajala - ispričala je ona.

BONUS VIDEO - VELIKA MEĐUNARODNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni Srbi, poternica izdata i u Bugarskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona