FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA U ZEMUNU: Komšije tvrde da je žena preminula - "Povez preko usta je običaj" (FOTO)

A.Klisurić

19. 09. 2022. u 11:20

BEOGRADSKA policija uhapsila je D. S. (33) zbog sumnje da je ubio svoju suprugu S. S. (27) u stanu u Zemunu. Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati zbog teškog ubistva.

ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА ЗЛОЧИНА У ЗЕМУНУ: Комшије тврде да је жена преминула - Повез преко уста је обичај (ФОТО)

Foto: Z.J.Mačak

Kako se saznaje, lekari Hitne pomoći pozvali su policiju sinoć oko 23 sata jer je žena imala vidljive povrede na glavi. 

- Nesrećnoj ženi mogli su samo da konstatuju smrt. Pored vidljivih povreda na glavi imala je vezana usta i nos. Tokom uviđaja policija je privela njenog supruga koji je bio sa decom - rekao je izvor blizak slučaju.

 

Međutim, komšije u Zemunu tvrde da je žena preminula.

Kako smo od njih saznali na mestu zločina, povez koji je bio zavezan preko ženinih usta je - prema njihovim rečima - običaj kod muslimana kada neko premine. 

- Sinoć oko 11 ovde je došla policija i hitna pomoć, ne znam šta se desilo i kako. Imali su dvoje dece, ali ih ne poznajem. Skoro su se doselili tu - ispričala nam je komšinica iz obližnje kuće.

Foto: Z.J.Mačak

Prema rečima komšija, policija do sada nije dolazila na ovu adresu, niti su čuli da je u kući žrtve bilo porodičnog nasilja.

Međutim, jedna od komšinica čula je tokom uviđaja da su ženi bile zavezane ruke i noge i da ju je muž pretukao drvenom motkom. Kako navodi, nesrećna porodica se nije družila sa ljudima, a osumnjičenog su poznavali samo iz viđenja.

Foto: Z.J.Mačak

- Doselili su se iz Bujanovca, pre šest meseci. Decu su odvezli u dom. Uviđaj je trajao do pola tri jutros. Mi ništa nismo čuli, da ju je tukao. Nije dala neki znak da je bilo problema i da joj treba pomoć. Iako sam je ja pitala da li joj treba pomoć jer su živeli samo od jedne plate, ali nikada ništa nije rekla. Njen muž je tu nekada pričao sa muškarcima, ali nije delovao da bi tako nešto uradio - ispričala nam je jedna komšinica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja