MAJKA UBICE SA IBARSKE MAGISTRALE ISEKLA VENE: Nesrećna žena nije mogla da podnese hapšenje sina - nakon predaje nastala drama

Novosti onlajn

11. 07. 2022. u 12:18

MILOŠ N. (22), koji je uhapšen zbog sumnje da je u Stepojevcu kod Lazarevca nakon svađe udario pešaka Zorana J. (63) koji je od udarca preminuo, uhapšen je nakon višečasovnih pregovora s policijom, a njegova majka nakon što su mu stavljene lisice isekla je vene.

МАЈКА УБИЦЕ СА ИБАРСКЕ МАГИСТРАЛЕ ИСЕКЛА ВЕНЕ: Несрећна жена није могла да поднесе хапшење сина - након предаје настала драма

foto: Printscreen/Instagram 192_rs

Osumnjičeni je, nakon što je ubio čoveka, pobegao sa lica mesta:

- Miloš N. je navodno oteo auto jednom mladiću i vozio bez vozačke dozvole. Onda je napravio haos, udario je čoveka koji je od udarca umro i pobegao. Otišao je kući gde živi sa majkom - navodi izvor blizak Milošu N. i nastavlja:

- Govorio je da će presuditi sebi ako ga uhapse. Tada je policija ipak uspela da uđe u kući i pregovarali su sa osumnjičenim puna tri sata. On se na kraju mirno predao, ali se njegova majka tada slomila. Žena je uzela nož i isekla vene. Tada je nastala drama. Ekipa Hitne pomoći je brzo došla i odvela nesrećnu ženu u bolnicu. U kakvom je sad stanju, nije nam poznato - kaže izvor i dodaje:

- Priča se da je prilikom hapšenja osumnjičeni bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

(Informer)

BONUS VIDEO:

MESTO UBISTVA U STEPOJEVCU: Nakon svađe izašao iz kola i pesnicom udario čoveka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ekskluzivno u Španiji! Pun pansion po ceni polupansiona!