NOVA MONSTRUOZNA FOTOGRAFIJA BELIVUKOVOG KLANA: Mitić pre ubistva krvav sedi na kauču (FOTO)

E.H.

09. 06. 2022. u 09:54

TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal (TOK) podiglo je novu optužnicu protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

НОВА МОНСТРУОЗНА ФОТОГРАФИЈА БЕЛИВУКОВОГ КЛАНА: Митић пре убиства крвав седи на каучу (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

Oni i još osmorica njihovih saradnika okrivljeni su i za otmicu i ubistvo Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Broj najtežih zločina za koja se terete se tako popeo, samo u Srbiji na - sedam. U presretnutoj Skaj komunikaciji, koja je sastavni deo predmeta, istraga je došla i do nekoliko monstruoznih fotografija.

"Novosti" su došle u posed fotografije nastale posle otmice Mitića. On je kidnapovan nedaleko od američke ambasade u Beogradu 10. avgusta 2020. godine. Prvo je odveden u bunker ove grupe na stadionu, a potom prebačen u kuću strave u Ritopeku.

Foto: Novosti

Na fotografiji koja je nastala posle otmice vidi se kako Mitić sa povredama sedi na kauču. Iznad njega, prema našim saznanjima, stoji i nadvio se Bojan Hrvatin, sada svedok-okrivljeni u ovom postupku, koji je priznao krivicu, opisao zločine grupe i nagodio se za kaznu od 14 godina.

U desnom uglu čuči kod stola Srđan Lalić, koji se smeje. Ovaj optuženi je prepoznatljiv po svom jezivom osmehu, koji je zabeležen i sa drugom žrtvom - dok drži glavu Gorana Veličkovića Goksija.

Veljko Belivuk i Srđan Lalić, Foto Privatna arhiva

Beograđanin Nikola Mitić u kući strave u Ritopeku otet je i ubijen zbog povezanosti sa Lazarom Vukićevićem. Mitić je glavom platio, između ostalog, zbog toga što je kasnije masakriranom Vukićeviću odavao informacije o kretanju pripadnika ovog klana.

Prema raspoloživim saznanjima, Mitić je koristio aplikaciju Skaj i to pod nadimkom "Posejdon". Sa tog naloga su Vukićeviću stizale informacije o Belivuku i Miljkoviću. To je bio razlog zbog koga su se Velja Nevolja i Mare Mesar odlučili da ga ubiju. Mitić i Vukićević su postali bliski dok su u isto vreme bili u zatvoru.


ZABRANjENO PREUZIMANjE FOTOGRAFIJE BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE "NOVOSTI"

BONUS VIDEO: MAŠINA ZA MLEVENjE MESA SA LjUDSKIM DNK - Kuća užasa u Ritopeku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju