OVO JE VUK UBIJEN U JAKOVU: Bio je pilot, pristojan, dobar sa svima, komšije u čudu

Novosti online

30. 05. 2022. u 12:43

O VUKU J. (35) koji je upucan sinoć u Jakovu, a povredama je podlegao u Urgentnom centru, komšije imaju samo reči hvale, još su u šoku i ne mogu da veruju da je ubijen.

ОВО ЈЕ ВУК УБИЈЕН У ЈАКОВУ: Био је пилот, пристојан, добар са свима, комшије у чуду

Foto: Printskrin/ Fejsbuk

Kako su ispričale komšije, porodica od sinoć, kada je ubijen, nije u zgradi u kojoj stanuju.

Vuk je, inače, tu stanovao i bio je dobar sa svima, pristojan momak. Kažu završio je školu za pilota u Vršcu i radio je u nekoj firmi.

Oni su rekli da njegovi roditelji imaju još dece, a da su sinoć bili izuzetno uznemireni i u velikom šoku.

- Šok je svima nama, ne možemo da verujemo da je Vuk ubijen. Bio je pristojan mladić, uopšte nam nije jasno šta se dogodilo - kažu komšije.

Osumnjičeni za ubistvo Đura N. je pobegao, a za sada postoje dve varijante priče. Jedna je da je Đura pucao sa kapije, a druga sa terase kuće. Policija to sada utvrđuje.

Prema poslednjim informacijama iz istrage, Vuk J. i Đura N. su se pre nekog vremena sukobili u jednom klubu u Jakovu, te je policija preuzela snimke sigurnosnih kamera iz tog lokala da bi utvrdili šta se desilo. U tuči je navodno učestvovao i Đurin otac.

Podsetimo, do pucnjave koja se dogodila sinoć u Ulici braće Žigić, prema nezvaničnom saznanju, došlo je zbog prethodno neraščišćenih računa među napadačem i žrtvom.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

UVIĐAJ I DALjE TRAJE: Pucnjava u Jakovu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)