"SESTRA JE POKUŠALA DA MU OTME NOŽ": Ćerka ubijene žene iz Vranja očajna - Bolje žene od moje mame nije bilo

Novosti online

25. 03. 2022. u 17:31

DEJAN P. (45) je izbo nožem svoju suprugu Snežanu P. (45) u porodičnoj kući u Vranju, a potom posekao ćerku, koja je pokušala da zaštiti majku od napada.

СЕСТРА ЈЕ ПОКУШАЛА ДА МУ ОТМЕ НОЖ: Ћерка убијене жене из Врања очајна - Боље жене од моје маме није било

Foto: J. S.

Drama se dogodila u sredu oko 23 sata uveče, dok je nesrećna žena bila u sobi sa kćerkama. Deca su potvrdila da se u njihovom domu dogodio pravi horor.

- Otac je došao kući pijan i posvađao se sa sestrom, pa legao da spava. Kada je mama došla s posla, iz druge smene, on je nastavio svađu, ali je posle nekog vremena izašao iz sobe. Dok je ona bila s nama u sobi, uleteo je s nožem i ubo je u stomak - priča jedna od kćerki ovog bračnog para. - Sestra je skočila, ja sam skočila, pokušala je da mu otme nož i verovatno se tada i posekla. Ne sećam se šta se dešavalo, verovatno sam tada pala i nekako polomila šaku.

Kako objašnjava, majka je bila sve vreme svesna, a oni su zvali Hitnu pomoć i policiju.

- Izvadili smo mami jezik da se ne uguši i postavili je na bok dok nisu došli lekari. Nismo nikada verovali da tata može ovo da uradi, iako je pravio probleme kada popije. Baka, deda i stric, koji žive ispod nas, odmah su došli gore - priča potresena devojka.

Povređena žena je tokom dana preminula u Kliničkom centru Niš.

- Bolje žene od moje mame nije bilo, ona je uvek bila mirna, trpela je oca godinama. Tata je inače smiren, ali čim popije pravi haos. Svi znaju da je dobar majstor, ali alkohol je uzrok problema - navodi je kćerka.

BONUS VIDEO - UDARIO ŽENU SEKIROM, PA POKUŠAO DA SE OBESI: Porodična drama na Zvezdari

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

OTROVALA SE U ŠTALI GDE JE ZABETONIRALA MUŽA? Detalji zločina kod Leskovca koji su zaprepastili građane