POZNATO STANJE MLADIĆA UPUCANOG U NOVOM SADU: Miloš teško ranjen - lekari se i dalje bore za njegov život

Lj.P.

18. 03. 2022. u 11:39

NOVOSAĐANIN Miloš M. (32), teško ranjen u pucnjavi u sredu ujutro u novosadskom naselju Detelinara, i dalje je u teškom stanju, i dalje se nalazi u bolnici, gde je odmah po prijemu u Urgentni centar operisan.

ПОЗНАТО СТАЊЕ МЛАДИЋА УПУЦАНОГ У НОВОМ САДУ: Милош тешко рањен - лекари се и даље боре за његов живот

Foto: N.Karlić

- Pacijent M. M. drugog postoperativnog dana je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan, smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola, gde se sprovodi intenzivan konzervativni tretman - navode u PR službi Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine.

Tridesetogodišnjak je, podsećamo, teško povređen hicima iz vatrenog oružja, u sredu ujutro oko 6.30 u Molijerevoj ulici, u kojoj stanuje, dok je šetao psa. Hici su ga pogodili u desnu nogu, i zadobio je prostrelne rane potkolenice i natkolenice, a povređena mu je i aorta.

Napadač je pucao i u Miloševog psa, koji je, pokušavajući da odbrani vlasnika, kako se pretpostavlja, ujeo napadača. Veterinari su zbrinuli staforda, koji je preživeo.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog događaja, a operativci novosadske policije, kako saznajemo, još nisu obavili razgovor sa Milošem M., zbog njegovog zdravstvenog stanja. I dalje je nepoznat motiv napada na ovog Novosađanina, koji iza sebe ima nekoliko osuda zbog nanošenja teških povreda, droge i nedozvoljenog držanja municije.

Posle pucnjave, pojedine komšije su kazale da su čule tri-četiri hica i zapomaganje, te je neko od njih pozvao hitnu pomoć. 

BONUS VIDEO: 

PUCNjAVA U NOVOM SADU: Hici na Detelinari, ranjen muškarac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)