"DRŽALA JE NOŽ I NEKOLIKO PUTA IZBOLA KOMŠIJU" Detalji haosa na Bežanijskoj kosi, komšije opisale kako je došlo do incidenta

Novosti online

03. 12. 2021. u 11:45

U ULICI Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi sinoć je došlo do incidenta u kom je žena Dušanka L. nožem izbola svoje komšije N. K. i M. I. nakon kraće svađe.

ДРЖАЛА ЈЕ НОЖ И НЕКОЛИКО ПУТА ИЗБОЛА КОМШИЈУ Детаљи хаоса на Бежанијској коси, комшије описале како је дошло до инцидента

Foto A. Rovčanin

Kako mediji prenose, žena u ovoj zgradi živi preko 20 godina.

- Dušanka odavno misli da je komšija koji ima stan ispod nje N. K. nekako ugrožava, što nije tačno. Čuli smo svađu i izašli da vidimo o čemu se radi. Dušanka je držala nož i nekoliko puta je izbola komšiju N. K. ispod ruke, a komšija M. I. koji ovde živi kao podstanar pokušao je da smiri razjarenu komšinicu, ali ga je ona nožem posekla po licu - kažu stanovnici ove zgrade.

Oni dodaju da je Dušanka nakon incidenta pobegla u stan.

- Zaključala se u stan dok smo mi zvali Hitnu i policiju. Komšije su zbrinuli lekari, a policija je razvalila vrata i odvela Dušanku u psihijatrijsku ustanovu - navode komšije i dodaju:

- Muž joj je poginuo u ratu, sin joj je bio problematičan i navodno je pod stalnim nadzorom policije. Često je u bolnici ili zatvoru, a poslednjih godinu dana ga nema.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)