NISAM ČUO DOBACIVANJA: Novi detalji sa salušanja Vladimira Kecmanovića o napadu Bjelogrlića na Antonijevića

J. Ć.

17. 09. 2021. u 06:45

SCENARISTA Vladimir Kecmanović, producent Maksa Ćatović i glumica Jovana Stević saslušani su juče u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kao svedoci incidenta koji se u hotelu "Ambasador" dogodio u vreme "Filmskih susreta", kada je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić nasrnuo na kolegu Predraga Gagu Antonijevića.

НИСАМ ЧУО ДОБАЦИВАЊА: Нови детаљи са салушања Владимира Кецмановића о нападу Бјелогрлића на Антонијевића

Foto N. Skenderija

 U tužilaštvu se, međutim, nije pojavila glumica Katarina Radivojević, koja je te večeri sedela za stolom sa Bjelogrlićem, a koja je trebalo da bude saslušana kao svedok.

Nakon što su svoje izjave u tužilaštvu u Nišu prethodno dali Bjelogrlić, a dve nedelje kasnije i reditelj Antonijević, u četvrtak su sasluašani i drugi svedoci među kojima i scenarista Vladimir Kecmanović koji je te večeri sedeo za stolom sa Antonijevićem.

- Znate kako, ja sam otprilike rekao ono što sam rekao i u izjavi policije i u izjavi za medije. Naprosto sam na najjednostavniji način ispričao ono što se dogodilo. To sam uradio i sada, s tim što su advokati osumnjičenog imali neka potpitanja. Bio sam za stolom sa Antonijevićem kada je Bjelogrlić došao i udario ga. Nastalo je neko koškanje, Bjelogrlić je nastavio da ga udara. Ja sam bio sa Antonijevićem ceo dan, nije bilo nikakvog dobacivanja. Pošto sam svedok u ovome, ne bih komentarisao dalje, ali naravno da je čitava stvar ružna - rekao je Kecmanović. - Uglavnom ih je interesovalo da li je bilo dobacivanja, to su hteli da znaju. Gaga i Bjelogrlić nisu ranije tokom festivala ni imali priliku da se vide. Tu smo svi bili, valjda bismo i mi čuli dobacivanje, a ne samo Bjelogrlić.

Prema rečima portparola OJT Niš, Ivana Markovića, nastavak postupka planiran je za 4. novembar kada će biti saslušana još dva svedoka, među kojima bi trebalo da bude i Katarina Radivojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna