UBICA SVE PRIZNAO, OSUĐEN NA 8 GODINA: Presuda za ubistvo Kruševljanke - Nađena izbodena na obilaznici

S. BABOVIĆ

16. 09. 2021. u 12:59

STEFAN G. (28) iz Kruševca osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od osam godina zbog ubistva Kruševljanke Gordane P. (50) u julu ove godine, saznaju “Novosti”.

УБИЦА СВЕ ПРИЗНАО, ОСУЂЕН НА 8 ГОДИНА: Пресуда за убиство Крушевљанке - Нађена избодена на обилазници

Foto: FB

Viši sud u Kruševcu je prihvatio sporazum o priznanju krivičnoh dela koje je nadležno tužilaštvo zaključilo sa optuženim i oglasilo ga krivim zbog izvršenja krivičnog dela ubistvo.

Ceo slučaj u početku je bio okvalifikovan kao ubistvo u pokušaju. Nesrećna žena bila je živa kada je primećena 14. jula oko 20 sati, na istočnoj obilaznici kod Kruševca sa teškim telesnim povredama vrata. Posumnjalo se odmah da je napadnuta, kao i da su udarci naneti oštrim predmetom, najverovatnije nožem. Nezvanično se spekulisalo da je motiv napada neraščišćen sukob između žrtve i napadača.
-Putnici su primetili teško povređenu ženu i neki od njih su zaustavili vozila kod istočne obilaznice kod Kruševca i izašli da joj pomognu, zvali su i policiju i hitnu pomoć - navodi izvor “Novosti”.
Sve se odigralo oko 20 sati i vrlo brzo žena je prebačena u bolnicu. Povrede su nanete nekim oštrim predmetom, moguće da je nož u pitanju.
Lekari su sanirali povrede i osposobili pacijentkinju za dalji transport do Kliničkog centra Niš, gde je bilo neophodno dalje lečenje. Međutim, uprkos naporima lekara, Gordana P. je preminula i slučaj je prekvalifikovan u ubistvo. Policija je posle nekoliko dana uhapsila počinioca, koji je u međuvremenu priznao krivično delo. Krvavom epilogu prethodila je verbalna rasprava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)