ZAŠTO JE DAMIR UBIO SVOGA BRATA? Otac Ivana Trifunovića neutešan posle odlaganja suđenja Ibrahimoviću za zločin u Ulici dr Ivana Ribara (FOTO)

S. J. M.

13. 09. 2021. u 10:21

POČETAK suđenja Damiru Ibrahimoviću, koji se tereti da je u januaru ubio svog druga Ivana Trifunovića, odloženo je za 5. oktobar jer Ibrahimović nije bio spreman da iznese odbranu.

ЗАШТО ЈЕ ДАМИР УБИО СВОГА БРАТА? Отац Ивана Трифуновића неутешан после одлагања суђења Ибрахимовићу за злочин у Улици др Ивана Рибара (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Kako je rekao sudiji uznemiren je, psihički nije sposoban da danas da izjavu i ipriča šta se desilo.

Kazao je i da će to učiniti na sledećem pretresu. Njegov branilac Dejan Lazarević predložio je da se ročište ipak održi saslušanjem oca ubijenog Ivana, Dragiše Trifunovića.

Međutim, kako je Tužilaštvo bilo protiv, sudija je odlučila da ispoštuje formu, i odložila postupak kako bi na sledećem ročištu Ibrahimović izneo odbranu, a onda saslušani oštećeni.

S.J.M.

 

Ispred Palate Srbija Dragiša Trifunović je za "Novosti" rekao da želi samo da zna zašto je Damir ubio svoga brata, pošto su on i Ivan bili najbolji drugovi.

S.J.M.

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)