PRONAĐEN AUTO KOJIM JE UBICA POBEGAO: Novi detalji pucnjave u Novom Sadu, ranjeni Goranac nije životno ugrožen

Novosti online

02. 09. 2021. u 23:18

GORAN Kovačević Goranac, koji je ranjen večeras u pucnjavi u Novom Sadu, u kojoj je ubijen njegov telohranitelj, upucan je u ruku i nije životno ugrožen.

ПРОНАЂЕН АУТО КОЈИМ ЈЕ УБИЦА ПОБЕГАО: Нови детаљи пуцњаве у Новом Саду, рањени Горанац није животно угрожен

Foto: Lj.P.

Automobil iz koga je pucano na njega i Uroša S. policija je pronađla ubrzo posle zločina kod kanala Dunav-Tisa-Dunav.

Prema prvim informacijama, u pitanju je obračun kriminalaca. Nakon pucnjave ubica je pobegao. Policija je blokirala Novi Sad i u toku je potraga za njim.

Kako nezvanično saznajemo u okviru istrage je privedena jedna osoba.

Inače Goran Kovačević Goranac je bio vođa klana koji se bavio proizvodnjom i rasturanjem skanka u Vojvodini. Uhapšen je 2010. godine sa pripadnicima klana nakon što je njihove radnje gotovo godinu dana intenzivno pratila Bezbednosno-informativna agencija. Suočeni sa dokazima, deset od 11 članova Gorančeve bande priznalo je dela koja su im se stavljala na teret.

Oni su prva grupa koja je sa tužilaštvom sklopila sporazum da im se oduzmu stanovi i kuće, kao i luksuzni automobili i da se pošalju u zatvor. Na sedam i po godina robije osuđen je 2012. godine. Među osuđenima bio je i Niko Uskoković, zvani Skole, koji je ranjen sa dva metka u ruku u sačekuši usred bela dana u januaru ove godine, u neposrednoj blizini Osnovne škole “Đura Daničić” u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)