ČABA DER PONOVO NAPRAVIO HAOS U ZATVORU: "Nasmejani ubica" odbio da se skine, pa napao čuvare

Novosti online

27. 08. 2021. u 20:22

PLAĆENI ubica Čaba Der, koji je u Mađarskoj osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a u Srbiji na 40 godina robije, napao je zatvorske stražare! Kako prenosi mađarski Blik, incident se dogodio posle posete njegovog advokata.

ЧАБА ДЕР ПОНОВО НАПРАВИО ХАОС У ЗАТВОРУ: Насмејани убица одбио да се скине, па напао чуваре

Foto: Printskrin

Podsetimo, Der, koji je posle surove likvidacije Nebojše Markovića u Beogradu dobio i nadimak nasmejani ubica već je napao i pretukao dvojicu cimera u pritvoru u Budimpešti. Zbog toga je, kako prenose mediji, već duži period bio u samici.

- Posle posete advokata, stražari su mu tražili da se skine da bi ga pretresli, što je standardna procedura. Međutim, on je odbio, tražio je da se zatvore vrata dok se skida i tada je došlo do koškanja sa stražarima. Na kraju, uspeli su da ga savladaju, obore i vežu ga lisicama - preneli su mediji.

Kako navode, zbog trećeg po redu incidenta koji je napravio, boravak u samici mu je produžen.

Podsetimo, pre nego što je napao stražare, Čaba je po istom scenariju napao najpre jednog, a nekoliko meseci kasnije i drugog cimera. Zajedničko za obojicu napadnutih je to što su iza rešetaka zbog zločina nad ženama.

Navodno, opšte je poznato u zatvoru da surovi nasmejani ubica koji se dovodi u vezu sa najmanje četiri likvidacije, ne podnosi nasilje nad ženama.

- U decembru prošle godine je napao muškarca kom se sudilo zbog sumnje da je 2018. nožem izbo ženu, a potom u junu i drugog koji se sumnjiči da je ubio ženu 2013. Ne može da podnese muškarce koji uništavaju živote ženama, hteo je da donira milion forinti organizaciji koja štiti žene žrtve nasilja, ali mu to nije dozvoljeno - rekao je posle incidenata Čabin advokat.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)