POZNATO STANJE ŽENE NA KOJU JE PUCAO BIVŠI MUŽ: Nakon stravičnog napada u Prokuplju povređena zbrinuta u UC Niš

Novosti online

18. 06. 2021. u 11:07

I. R. (44) juče ujutru ranjena je ispred zgrade opštine u Prokuplju. Na nju je pucao bivši nevenčani suprug Zoran B. (53).

ПОЗНАТО СТАЊЕ ЖЕНЕ НА КОЈУ ЈЕ ПУЦАО БИВШИ МУЖ: Након стравичног напада у Прокупљу повређена збринута у УЦ Ниш

Foto D. Alihodžić

Povređena žena je primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Niš sa povredama pluća i grudnog koša i krvarenjem u grudnom košu. Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju UC Niš, od strane torakalnog hirurga.

NJeno stanje i danas je stabilno.

- Žena je od jutros stabilnih vitalnih parametara. Svesna je, nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Nije imala hirurške intervencije, a izvučena joj je krv iz grudnog koša - kažu iz Kliničkog centra Niš.

Podsećamo, napad se dogodio ispred radnog mesta žene. Sumnja se da je Z. B. čekao ženu da dođe na posao i onda pokušao da je ubije, upucavši je s leđa, nakon čega je pucao u sebe. Nekoliko sati kasnije je preminuo od posledica povreda.

Kako su za medije rekli juče iz KC Niš, on je primljen sa prostrelnom ranom glave sa jedva merljivim vitalnim parametrima. Potvrđene su višestruke povrede lobanje i obimno krvarenje u mozgu, a sve vreme od momenta prijema je reanimiran.

Prema nezvaničnim informacijama, Zoran, navodno, godinama nije plaćao alimentaciju za decu, pa mu je pre nekoliko dana stiglo sudsko rešenje za izvršenje naplate.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)