UBIO ROĐAKA, ZATIM SEBE? U Novom Sadu razrešena misteriozna smrt dvojice sredovečnih muškaraca, prvo nađeno telo ubice

J. S.

06. 06. 2021. u 21:06

U RAZMAKU od tri dana u Novom Sadu su odjeknule vesti o dve misteriozne smrti za koje se naknadno ispostavilo da, po svemu sudeći, imaju uzročno-posledičnu pa i rođačku vezu.

УБИО РОЂАКА, ЗАТИМ СЕБЕ? У Новом Саду разрешена мистериозна смрт двојице средовечних мушкараца, прво нађено тело убице

Mesto gde su se posvađali rođaci / Foto N. Karlić

Najpre je 3. juna u novosadskom vikend naselju Kamenjar, u automobilu zaključanom iznutra, nađen A. V. (39) prerezanih vena, a sinoć je na drugom kraju grada u Ulici Mileve Marić 66, u lokalu koji je nekada bio bife, pronađeno beživotno telo M. B. (42) sa više ubodnih rana koje su prema prvim procenama bile stare nekoliko dana.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, tu u tom improvizovanom lokalu su u poslednje vreme zajedno živela ova dvojica muškaraca koji su inače i rođaci. Pretpostavlja se da je A. V. iz do sada nedokučivih motiva najpre usmrtio svog starijeg rođaka, a zatim sebi presudio presecanjem vena i iskrvario.

Da posle njegove smrti nešto nije u redu i sa M. B. (42) policiji je javio treći član ove familije. Na tu dojavu članovi vatrogasne brigade su u noći između subote i nedelje obili lokal kako bi došli do tela muškarca. Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kazao je "Novostima" da je ova služba u subotu u 22.sata i 32 minuta, na poziv policije, stigla na lice mesta u Ulicu Mileve Marić, gde je nažalost mogla samo da konstatuje smrt muškarca.

Ovaj događaj šokirao je žitelje ove ulice koji su, kako kažu, retko sretali dvojicu muškaraca srednjih godina kako ulaze ili izlaze iz nekadašnjeg bifea koji je bio njihovo prebivalište. Neki od stanara ove ulice nisu ni znali da tu uopšte neko živi.

Telo četrdesetdvogodišnjeg M. B. unakaženo, po svemu sudeći, ubodima nožem, poslato je na obdukciju. Taj izveštaj, kako se očekuje, trebalo bi da odgonetne barem deo ove dvostruke misterije.

ISTRAGA

NA samom mestu gde je pronađen leš M. B. i u nedelju se nalazila policija, koja obezbeđuje prostor oko mesta zločina, a iz neformalnog razgovora s komšijama može se čuti da su i žrtva i njegov rođak kojeg mediji označavaju kao osumnjičenog, često navraćali u bivši bife gde je počinjeno ubistvo. Navodno, oni su bili braća od tetaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)