ZORAN Marjanović nije ubio suprugu Jelenu. Nema motiva, dokaza, rezultat veštačenja, niti izjava svedoka, koji ukazuju na to da je on počinilac zločina. Od njegove odbrane se skrivao svaki materijalni trag, koji govori o njegovoj nevinosti. Sakriven je i iskaz žene, koja je kobnog dana sa četvorogišnjim detetom bila na nasipu Crvenka, a koja neverovatno liči na ubijenu Jelenu. Nju je motociklista sa crnom jaknom jurio da ubije. Prvostepena presuda je nerazumljiva, kontradiktorna i nelogična.

Komentari (16)

Zlo i naopako

17.06.2023. 07:37

Teško onome koga nema. Istina je u onoga koji ima pare. Sad vam pala na um misteriozna žena, jurio je motociklista...koga niko nije pomenuo...

marinko

17.06.2023. 10:09

advokati se bore za pare koliko su dobili porodice marjanović i zato su obećali da neće biti osuđen i sada hoće da opravdaju to štosu dobili jer ona je ostavila veliku svotu para

Marko

17.06.2023. 12:33

Opet hoćete da obarate presudu Marjanoviću. Sud odlučuje koje činjenice i dokazi su relevantni, a ostalo odbacuje. Mnoge stvari koje bi bile validni dokazi nisu prosto utvrđeni jer policija namerno ili zbog javašluka nije veštačila istog dana kuću Marjanovića već posle desetak dana kada su sve oprali varikinom. Što se izjave male, tada petogodišnje Jane tiče, ona nije validna jer su mogli da je nagovore šta će da kaže. Zločin izgleda da je smišljen do detalja daleko ranije i da su u njemu učestvovali Zoran i njegov pokojni otac, majka i kuma. Motiv za ubisvo je jasan, Jelena je htela da sa detetom napusti Zorana i tu kuću.

Goca

17.06.2023. 13:23

Evo zašto nije saslušana misteriozna žena koja liči kao bliznakinja na pokojnu JM i koja je baš istog dana trčala istom rutom i baš imala isto četvorogodišnje žensko dete kao JM i koja je to dete ostavila sama na nasipu ,a sve to dok je primetila da je čudan i nepoznat motociklista u kožnoj crnoj jakni juri na motoru da je ubije?!????? Nije saslušana jer NEPOSTOJI!!!! A priča je toliko šuplja da zvoni ko crkveno zvono! Advokati ZM su zaista prešli igricu - gluplji alibi nikad niko nije izmislio!

Zorica

18.06.2023. 09:16

Nemoguće je da udarcem raskrvariš nekog a da te krv ne isprska, svi dokazi imaju logično objašnjenje. Presuda se zasniva na pretpostavkama i stravično je kroz šta ta porodica prolazi. Da je ubica oni bi se ogradili ali su ostali uz njega svi. Strašno tolike godine agonije, Jana je porasla uz progon oca i smrti baka i dede. Svi bi trebali odgovoriti zašto se odužila istraga i odgovarati zbog toga.