ŠTA SU VOZILE SUPRUGE OZLOGLAŠENOG KLANA: Lalić o automobilima koje je koristila Belivukova grupa - prikazano 55 vozila

N.B.-Z.U.

23. 02. 2023. u 11:11

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu danas je predočavanjem foto-dokumentacije MUP-a okrivljenom-saradniku Srđanu Laliću nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, nezakonito držanje i nošenje oružja, trgovinu drogom, otmice i silovanje.

ШТА СУ ВОЗИЛЕ СУПРУГЕ ОЗЛОГЛАШЕНОГ КЛАНА: Лалић о аутомобилима које је користила Беливукова група - приказано 55 возила

Foto: Prrivatna arhiva

Laliću su pokazane fotografije automobila za koje se sumnja da su ih koristili pripadnici grupe, a on je prepoznao crni automobil marke "škoda superb" navodeći da su njega vozili pripadnici obezbeđenja Belivuka i Miljkovića.

Zatim je za crni "audi a4" rekao da misli da je tim automobilom praćen Lazar Vukićević, dok je "opel astru" označio kao automobil optuženog Vlada Draganića.

Beli "reno" su, prema Lalićevim tvrdnjama, pripadnici koristili za pratnju pripadnika suparničke grupe, a za crni blindirani "BMV" Lalić je rekao da su njime išli u Ritopek i da je korišćen prilikom otmice Milana Ljepoje, dodajući da je prepoznao u tom automobilu ključ od svoje garaže.

Lalić je prepoznao i džip marke "škoda", navodeći da su ga korisitili Belivuk i Miljković, i on sa njima dan pre otmice Ljepoje.

Takođe, prepoznao je i blindirano vozilo "mercedes" koje je prema njegovim rečima pripadalo Marku Budimiru, dok je blindirani "BMV" pripadao njegovom bratu Milošu Budimiru, a kako je Lalić pojasnio, to vozilo je uzeto od Ljubomira Lainovića.

Lalić je za crni blindirani "audi" rekao da pripada Belivuku, dok je za beli "mercedes GLE" rekao da je uzet od Zdravka Radojevića. 

Supruga Marka Budimira je, prema Lalićevim rečima, vozila beli džip marke "rendž rover", dok je Miljkovićeva supruga vozila takođe beli "BMV".

Laliću su prikazane fotografije na kojima je 55 automobila i jedan motor. Optuženi Miljković je počeo da ispituje Lalića o fotografijama kuće u Ritopeku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)