NEKO JE MORAO DA BUDE UBIJEN NA ULICI, NISU SVI MOGLI DA BUDU OTETI: Lalić otkriva kako su dolazili do žrtve

Novosti Onlajn

01. 12. 2022. u 10:48

SRĐAN LALIĆ, svedok saradnik u Belivukovom predmetu, nastavlja sa svedočenjem o zločinima kriminalnog klana Belivuk-Miljković.

НЕКО ЈЕ МОРАО ДА БУДЕ УБИЈЕН НА УЛИЦИ, НИСУ СВИ МОГЛИ ДА БУДУ ОТЕТИ: Лалић открива како су долазили до жртве

Foto M. Anđela

Kada su Belivuk i Miljković pričali o Goranu Mihajloviću, govorili su da je veoma opasan i da pripada škaljarskom klanu.

Punomoćnik: "Rekli ste da su od Mihajlovića oduzete neke stvari?"

Lalić: "To sam čuo od Belivuka i Miljkovića. Znam da mu je uzeto nešto oružja, da su od njegovog prijatelja na prevaru oduzeli pola kilograma kokaina i mašinu za tabletiranje, koju sam viđao u Ritopeku. Ta mašina nije bila korišćena, bilo je planirano. Oružje oduzeto od Mihajlovića se kao i sve drugo čuvalo u Ritopeku. Koristilo se za razna krivična dela."

- Neke mete su morale biti upucane na ulici, nisu svi mogli biti oteti. Jer su se dobro pazili, kao na primer Aleksandar Šarac i Kića Marković, koji su upucani. Nisu svi ubijani u Ritopeku. Taj modalitet ubistva je primenjivan kad može da se dođe do žrtve. Ako se opservacijom utvrdi da nije moguće dovesti ih u kući, onda se primenjuje upucavanje. U Ritopeku niko nije ubijen iz oružja - izjavio je Lalić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest