ODLUKA VIŠEG SUDA U NOVOM SADU: Osumnjičenom za ubistvo komšije određen pritvor od 30 dana

Lj. P.

06. 07. 2022. u 15:23

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu je prihvatio predlog Višeg javnog tužilaštva i M.M. (66) iz Novog Sada, osumnjičenom za teško ubistvo Jove S. (75) odredio pritvor do 30 dana.

ОДЛУКА ВИШЕГ СУДА У НОВОМ САДУ: Осумњиченом за убиство комшије одређен притвор од 30 дана

Foto: 021.rs

Kako je za "Novosti" rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda, ova mera osumnjičenom je izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, zbog odobitih okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponavljanja krivičnog dela, zbog uznemirenja javnosti i načina kako je delo počinjeno.

Podsećamo, novosadskom Više javno tužilaštvo je povodom događaja od 4. jula u Ljermontovoj kada je ubijen J.S. pro bezobzirnom nasilničkom ponašanju, donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv M.M. zbog osnova sumnje da je počinio teško ubistvo.

Podsećamo, tragedija se desila u ponedeljak uveče oko 20 časova kada je Mirko M., kako se sumnja, nožem više puta ubo Jova S. nanevši mu teške povrede, a uprkos naporima lekara je nešto kasnije preminuo.

Njih dvojica su se navodno, još ranije toga dana posvađali zbog zajedničkog kupatila na spratu, koje je Jovo zaključao, jako ga drugi ne bi koristili.

BONUS VIDEO:

"NjEGA KAO DA JE NEŠTO POVUKLO": Potresno svedočenje strica mladića Đorđa koji je nestao u Moravi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)