ZA OBLJUBU DEČAKA 18 GODINA ZATVORA: Pedofil iz Sremskih Karlovaca osuđen za seksualno zlostavljanje devetogodišnjeg rođaka

Lj. P.

28. 03. 2022. u 23:19

MUŠKARAC A.P. (32) iz Sremskih Karlovaca, danas je u Višem sudu u Novom Sadu prvostepenom presudom osuđen na 18 godina zatvora zbog obljube nad nemoćnom osobom, odnosno devetogodišnjim dečakom, pre dve godine u Sremskim Karlovcima.

ЗА ОБЉУБУ ДЕЧАКА 18 ГОДИНА ЗАТВОРА: Педофил из Сремских Карловаца осуђен за сексуално злостављање деветогодишњег рођака

Foto: Free Images Pixabay

Njemu je izrečena i mera zabrane da po izlasku iz zatvora tri godine komunicira sa žrtvom i da mu prilazi na udaljenosti manjoj od 50 metara.

Ovog tridesetdvogodišnjaka optužnica tereti da ga je u noći između 14. i 15. juna 2020. godine seskualno zlostavljao. On ga je sa sobom odveo na jednu rođendansku proslavu gde je bilo dosta gostiju, a kući ga je vratio oko četiri sata ujutro.

Obrazlažući presudu, sudija Srđan Savić, rekao je da je okrivljeni, inače dečakov rođak, iskoristio nemoć deteta i to što ima smetnje sa sluhom i govorom, i izneo ga iz kuće gde su bili na rođendanskoj proslavi i na putu do detetovog doma, na nepoznatom mestu ga obljubio.

Na putu do kuće, prema nezvaničnim saznanjima, A.P. je dečaka nosio u naručju, jer se dete nije osećalo dobro, a onda je dok su prelazili preko livade, kako se sumnja, napastvovao devetogodišnjaka, posle čega ga je odveo kući.

A. P. (31)

Mališan je odmah legao da spava i dugo nije ustajao iz kreveta, što je njegovim roditeljima, posebno majci bilo sumnjivo. Dečak je rekao da ga boli stomak, te su ga odveli kod lekara na pregled, na kojem je utvrđeno da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan, i slučaj je odmah prijavljen policiji.

Mada otežano govori zbog problema sa sluhom, dečak je sposoban za komuniciranje i dao je iskaz o onome što mu se dogodilo. Inspektori su po saznanju šta se desilo detetu, obavili razgovor sa više osoba koje su prisustvovale rođendanu, a uzeti su i brisevi za DNK analizu, kao i delovi odeće. Desetak dana kasnije uhapšen je A.P., koji je dečaka odveo na proslavu.

Foto V. N.

Prilikom privođenja A.P. je prema nezvaničnim saznanjima, tvrdio da je bio pijan i da se ne seća šta se te večeri dešavalo na rođendanskom slavlju na koje je sa sobom poveo i devetogodišnjaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)