KONAČNO ODRŽANO SUĐENJE FUDBALERU STEFANU MIHAJLOVIĆU: Trajalo samo 15 minuta, ponovo će saslušavati svedoke

S. J. M.

01. 02. 2022. u 14:11

"KONAČNO ste tu". Ovim rečima se sudija Svetlana Galić obratila fudbaleru Stefanu Mihajloviću, kojem se u Višem sudu u Beogradu sudi zbog optužbe da je pre sedam godina izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Dragan Radoičić.

КОНАЧНО ОДРЖАНО СУЂЕЊЕ ФУДБАЛЕРУ СТЕФАНУ МИХАЈЛОВИЋУ: Трајало само 15 минута, поново ће саслушавати сведоке

Foto: S. J. M.

Mihajlović već dve godine igra fudbal u Drugoj kineskoj ligi i kako je krenula epidemija korone, nije dolazio na glavne pretrese, pa su zbog toga odlagani. Sudu je preko branilaca slao opravdanja da zbog korone ne može da napusti Kinu. Sada mu je pauza u prvenstvu, pa je došao na suđenje, a kazao je i sudiji da će ubuduće dolaziti.

Kako je novo Veće preuzelo predmet postupak je krenuo iz početka, pa je Mihajlović ponovio da ne priznaje krivično delo. Njegov branilac Borivoje Borović insistirao je da se uz prisustvo saobraćajnih veštaka ponovo saslušaju svi svedoci, koji se pominju u optužnici zbog principa neposrednosti, kao i još dvoje za koje odbrana tvrdi da su očevidci.

Iako je nameravala da ispita saobraćajnog veštaka sudija Galić je posle ovog predloga branioca i petnaestak minuta suđenja zakazala novi pretres za mart i naredila da se pozovu svi svedoci. Kako bi se postupak ubrzao pretres će se tonski snimati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao