NASTAVLJA SE SUĐENJE ZA UBISTVO U RAKOVICI: Veštaci govorili o optuženom Fadilu Hrustiću

S. J. M.

19. 10. 2021. u 17:50

OPTUŽENI je edukativno zapušten, ne zna da čita i piše, ali se dobro snalazio u životnim okolnostima. Stepen njegove duševne zrelosti nije u skladu sa njegovim godinama.

НАСТАВЉА СЕ СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО У РАКОВИЦИ: Вештаци говорили о оптуженом Фадилу Хрустићу

Foto Tanjug

Ovaj zaključak je juče u Višem sudu na suđenju Fadilu Hrustiću (20) za ubistvo Dejana Jeremića (41) u martu prošle godine u Rakovici, iznela sudski veštak Ana Najman.

Osim nje svoj nalaz u sudnici je izneo i veštak Nikola Dragović, koji je analizirao video snimak na kojem se vidi momenat kada Jeremić pada sa mosta u rečicu Topčiderku. On je tvrdio da je ponavljenjem nekoliko desetina puta snimka i njegovim razdvajanjem je frejmove utvrdio da je optuženi Hrustić dva puta, a možda i treći put udario Jeremića koji se držao za ogradu mosta i koji je posle toga pao u reku. Pored njega su tad bila i dvojica sinova čoveka kojeg je navodno Jeremić prethodno napao, Kristijan i Oliver Ćirković.

Hrustićev branilac je smatrao da je snimak nejasan i da se na njemu samo vide crne i sive nijanse neke mase, ali da se ne vidi ko je udario Jeremića. S druge strane veštak tvrdi da se na osnovu svih podataka može utvrditi ko gde u datom momentu stoji i da je očigledno da su kontakti postojali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!