EKSKLUZIVNO - MIKINA ŽENA ZA "NOVOSTI": Mnogo je smršao, ali je spokojniji kod kuće (FOTO)

S. J. M.

10. 09. 2021. u 20:09

SREĆNA sam, mnogo radosna i nekako sad spokojnija. I Mika je sigurno sad spokojan, jer kuća je kuća, ne može se porediti sa pritvorskom ćelijom.

ЕКСКЛУЗИВНО - МИКИНА ЖЕНА ЗА НОВОСТИ: Много je смршао, али је спокојнији код куће (ФОТО)

Foto: M. Anđela/N. Skenderija

Ovako nam prve utiske iznosi Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića, oko pola sata nakon što je on iz pritvora prebačen u kućni pritvor.

Na naše pitanje kako joj on sad izgleda posle osam meseci provedenih u pritvoru, Biljana odgovara da se on trudi da živi u sadašnjosti i da se ne okreće ka onom lošem što je prošlo.

- Viđala sam ga u pritvoru, ali drugačije je kad ga vidite sa maskom i kroz staklo, a drugačije uživo. Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv - priča nam Biljana, navodeći da im je ispred zgrade bilo "opsadno stanje" pa se zbog toga čudno osećala.

- On je jedva uspeo da izađe iz kola i uđe u zgradu. U kući smo ga dočekale njegova bratanica i ja. Nisam znala kada će doći i koliko traje sva ta procedura, pa sam ga od po podne čekale. Sad se ljudi javljaju, zovu, troje je došlo da ga vidi. Kad je ušao na vrata odmah mu je dotrčao i naš pas- rekla je Biljana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev