BOGDANE, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU: Mladić koji je poginuo u Velikom Zatonu bio bokserska nada, Majdanpek zavijen u crno (FOTO)

Novosti online

04. 05. 2021. u 14:18

BOGDAN I, mladić koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Majdanpeka je bio perspektivni sportista i mlada bokserska nada.

БОГДАНЕ, НЕКА ТЕ АНЂЕЛИ ЧУВАЈУ: Младић који је погинуо у Великом Затону био боксерска нада, Мајданпек завијен у црно (ФОТО)

Foto: Facebook

- Neopisiva tragedija zadesila je naš grad i naš klub. Ugašen je jedan mladi život. Naš šampion koji je od osnivanja našeg kluba, još kao osnovac, počeo da hrabro ulazi u borilišta širom države. Doneo je svima ponos i sreću ređajući pobede i medalje. Reči utehe porodici za ovakvu bol, a i svima nama ne postoje. Bogdane neka te anđeli čuvaju i neka ti Gospod otvori rajska vrata - piše na fejsbuk profilu "Boks kluba Miners".

Podsećamo, auto marke "pežo", u kom su bila tri mladića, je iz za sada nepoznatih razloga kasno sinoć sleteo u jezero.

Vozilo koje je išlo iza njih stalo je, i vozač je nekako uspeo da dvojicu mladića izvuče iz vode. Bogdan (19) je ostao, kako se pretpostavlja, u automobilu koji se nalazi na dnu jezera.

Jutros su ronioci Žandarmerije pretraživali dno jezera, i telo mladića je izvučeno iz vode oko podneva. Majka nesrećnog mladića je neutešna stajala na obali i posmatrala akciju policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja