U JUŽNOBAČKOM OKRUGU 1.126 PREKRŠAJA: Četvorica sa više od dva promila alkohola, među njima i traktorista

Lj.P.

26. 04. 2021. u 12:50

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je minulog vikenda na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1.126 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

У ЈУЖНОБАЧКОМ ОКРУГУ 1.126 ПРЕКРШАЈА: Четворица са више од два промила алкохола, међу њима и тракториста

Foto: P. Milošević

Na ovom području, iz saobraćaja su isključena 44 vozača i 20 vozila, a zadržano je ukupno 15 vozača. Ua deset vozača zadržavanje je određeno  zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četvorica od njih terete se za nasilničku vožnju, jer su, na području Novog Sada, Vrbasa i Bačkog Petrovca vozili automobil, odnosno kamion, a na području Bača traktor sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Pet vozača zadržano je zbog mogućnosti da će nastaviti sa činjenjem prekršaja,  a svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U periodu od 23. do 25. aprila, na području Južnobačkog okruga, dogodilo  se 27 saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe teško, a sedam je  lakše povređeno. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo  se 16 saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe zadobile teške, a pet lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)