RADOMIRA (75) UMALO RASTRGLI PSI: Poznato u kakvom je stanju čovek koga su izujedali rotvajleri

S. BABOVIĆ

31. 03. 2021. u 13:09

MEŠTANIN Bošnjana kod Varvarina, Radomir Jakovljević (75), koji je teže povređen kada su ga napala dva psa-rotvajlera u njegovom dvorištu u selu Bošnjane, nije vitalno ugrožen, a nakon brze reakcije lekara Opšte bolnice Kruševac njegovo stanje je stabilizovano.

РАДОМИРА (75) УМАЛО РАСТРГЛИ ПСИ: Познато у каквом је стању човек кога су изуједали ротвајлери

Foto: S. B.

Kako saznajemo,biće transportovan u tercijalnu zdravstvenu ustanovu radi daljeg lečenja.

-Pacijent je jutros ambulantno zbrinut, sanirane su primarne povrede, intervenisali su maksiofacijalni hirurg i ORL stručnjak, trenutno nije vitalno ugrožen, dobro je, svestan - predočava za “Novosti” dr Saša Zajić, načelnik Hirurgije u kruševačkoj bolnici, dodajući da će povređeni čovek biti transportovan u tercijalnu zdravstvenu ustanovu radi daljeg lečenja zadobijenih povreda.

Foto: S. B.

 

Kako su “Novosti” već objavile, dva rotvajlera u vlasništvu porodice Jakovljević, napali su jutros nesrećnog čoveka, koji zbog zdravstvenog stanja i teške pokretljivosti, nije ni mogao da se odbrani. Još uvek se utvrđuju razlozi zbog koji su agresivno odreagovali psi, budući da vrlo dobro poznaju vlasnika koji ih je hranio i zajedno sa sinom o njima brinuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)