JEZIV PRIZOR KOD VARVARINA: U teškom udesu povređana dva mladića, delovi vozila na sve strane (FOTO)

Novosti online

24. 02. 2024. u 09:43 >> 12:33

DVE mlađe, muške osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 17.20 u varvarinskom selu Bošnjane, saznaje RTK.

ЈЕЗИВ ПРИЗОР КОД ВАРВАРИНА: У тешком удесу повређана два младића, делови возила на све стране (ФОТО)

D. Ristić

Prema nezvaničnim informacijama vozač putničkog vozila marke „Opel“ kruševačkih registarskih oznaka, u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad automobilom i sleteo s puta.

Tom prilikom vozilo je udarilo u ogradu pored puta i prevrnulo se na bok. Pored vozača starog 29 godina iz Konjuha kod Kruševca, u trenutku nezgode bio je i suvozač star 23 godine iz Kruševca.

Obojica su zadobili povrede, čiji stepen u ovom momentu nije poznat. Povređeni mladići su vozilima Hitne pomoći transportovani u najbliže zdravstvene ustanove radi dijagnostike i ukazivanja medicinske pomoći.

Kako se nezvanično saznaje, alko-testiranjem kod vozača je utvrđena teška alkoholisanost, sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Prizor na licu mesta je jeziv, vozilo je potpuno uništeno, a delovi auta rasuti su na sve strane.

Uviđaj lica mesta obavili su pripadnici Saobraćajne policije, a o događaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo.

BONUS VIDEO: 

SAOBRAĆAJKA NA NOVOM BEOGRADU: Prevrnuto vozilo komunalne milicije (VIDEO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!