POGINULI MOKRINČANIN BIO I VATROGASAC: Stradao kod Bačke Topole idući s kolegama na posao

R. Š.

18. 01. 2024. u 19:29

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko sedam sati, dogodila kod Bačke Topole život je izgubio Saša Petković (51) iz Mokrina kod Kikinde.

ПОГИНУЛИ МОКРИНЧАНИН БИО И ВАТРОГАСАЦ: Страдао код Бачке Тополе идући с колегама на посао

foto: Printscreen/Instagram 192_rs

On je poginuo na licu mesta kada je u njegov „pik-ap“, u kojem su bila još trojica njegovih kolega, udario automobil marke "škoda" kojim je upravljao M.L. (18) iz Bajše. Kako saznajemo, nesrećni Mokrinčanin s kolegama je putovao na posao, u firmu čije je sedište u Crvenki. Stradali Mokrinčanin bio je i član Dobrovoljnog vatrogasnog društva koje je danas potvrdilo vest o njegovoj tragičnoj i iznenadnoj smrti:

- Dragi prijatelji i kolege, sa velikim bolom i tugom vas obaveštavamo da nas je jutros tragično napustio naš član, kolega, vatrogasac Saša Petković. Legendo, ostaćes upamćen po svemu što si činio za naše društvo, a pre svega po tvom izuzetnom humoru koji je svakom od nas mamio osmeh. Neka te anđeli čuvaju i hvala ti za sve. Iskreno saučešće porodici Petković. Tačan datum i vreme sahrane biće naknadno objavljeni – saopštilo je DVD Mokrin.

Foto: DVD Mokrin

Saša Petković

Kako su preneli mediji, saobraćajna nesreće dogodila se jutros oko 7 sati, na putu od Bajše prema Bačkoj Topoli, kada je tinejdžer M.L. (18) iz Bajše, "škodom" nebezbednoi pretiocao kamion i udario u „pik ap“ koji je dolazio iz suprotnog pravca. Vozač „škode“ zadobio je teške telesne povrede, kao i putnici iz "pik-apa". Svi su prebačeni u bolnicu u Subotici gde im je ukazana lekarska pomoć i nisu životno ugroženi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)