NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD KAMENICE: Od siline udarca ispao motor iz vozila, nesretnom čoveku nije bilo spasa (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2024. u 12:09

MUŠKARAC star 44 godine stradao je jutros oko 9 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći u Sremskoj Kamenici na putu prema Iriškom vencu, a kako se saznaje, do sudara je došlo kada je automobil krenuo da u krivini pretiče kamion sa prikolicom.

НОВИ ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД КАМЕНИЦЕ: Од силине ударца испао мотор из возила, несретном човеку није било спаса (ФОТО)

Foto: N. Skenderija/MUP

- Krenuo je da pretiče, ali je kada su došli do suženja kamion u punoj brzini naleteo na automobil. Od siline udarca automobil je naleteo na stenu pored puta tako da je iz vozila ispao i ceo motor - kaže očevidac i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 193_ns (@193ns_rs)

- Bilo je jasno da, nažalost, nema pomoći muškarcu koga su izvlačili iz vozila tako što su sekli automobil. On je stradao na licu mesta, a kamiondžija je lakše povređen.

Saobraćaj je trenutno u prekidu i u toku je uviđaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

- Nakon obavljenog uviđaja će biti jasno kako je tačno došlo do sudara. Ono što je za sada sigurno je da je klizav drum doprineo gubljenju kontrole nad vozilima u kritičnom trenutku - kaže izvor Kurira iz istrage.

BONUS VIDEO: "POLICIJA, RUKE NA LEĐA": Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)