"SIRENE SU ODZVANJALE, PLAŠIO SAM SE DA JE NEKO POGINUO..." Meštani Leštana uznemireni nakon jake eksplozije

Novosti online

16. 09. 2023. u 09:54

"IZ KREVETA me je digla strašna eksplozija. Odjeknulo je kao i prošli put. Sirene su odzvanjale, Hitna pomoć, policija... Plašio sam se da je neko poginuo, pre dve godine su nastradali mladi", ispričao je muškarac koji živi nedaleko od fabrike u Leštanima u kojoj se danas dogodila eksplozija.

СИРЕНЕ СУ ОДЗВАЊАЛЕ, ПЛАШИО САМ СЕ ДА ЈЕ НЕКО ПОГИНУО... Мештани Лештана узнемирени након јаке експлозије

Foto: Printskrin/Instagram/serbialivebeograd

Prema prvim informacijama na radnoj mašini za proizvodnju raketnog goriva došlo je do pregrevanja ulja, što je izazvalo eksploziju na samoj mašini.

Foto: Printskrin/Instagram/serbialivebeograd

- Fabrika se otvorila nekoliko meseci nakon prošle eksplozije. U toj firmi radi dosta ljudi iz Leštana - ispričao je on za "Blic".

Podsećamo, jutros oko 6 časova u kompleksu firme „EDePro“, u Leštanima, došlo je do eksplozije na radnoj mašini za proizvodnju raketnog goriva.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE VELIKU AKCIJU POLICIJE: Žandarmerija na terenu - Na meti krijumčari migranata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)