U BEOGRADU se pojavila nova vrsta prevare u kojoj se sudari namerno izazivaju, a meta prevaranata su skuplji automobili.

Komentari (7)

Zops

08.07.2023. 11:07

Pitanje za gospodina Okanovića. Kako dokazati da je vozač ispred vas naglo zakočio iz čista mira? Jednostavno može da kaže da je pas izleteo na ulicu što je opravdana prepreka na putu. Drugo,vozač iza vas... Ako dodjes do kontakta vozila znači da nije držao dovoljno odstojanje,čim je došlo do kontakta. Znači,praktično UVEK JE KRIV VOZAČ IZA VAS.Sve ostalo je samo teorija...

Miki

08.07.2023. 14:33

@Zops - Drzi odstojanje i toga se nece desiti ali u beogradu divljaju,lepe se u braniku,menjaju naglo trake,kao kaobojci voze,samo im fale konji!!!

Krivica majmunska

08.07.2023. 11:36

UVEK JE KRIV VOZAC ODPOZADI u praksi. Ideja da vozac odpozadi drzi rastojanje je da u slucaju naglog kocenja se ne nabije u vozilo ispred. Majmuni mladi isfrustrirani sa hormonima se nabiju iza vozila na metar od vozila, sve u cilju da preteknu, " momci sa asfalta" , "neustrasivi momci" a u praxi majmuni mladi, rizikuju i svoje i tudje zivote za 5 sekundi prednosti. Ponekad i stari majmuni se pretvara da je mlad ali na kraju mlad ili star majmun je samo majmun pa mora da plati stetu i naravno nije mu jasno i dalje ovaj ispred mu kriv. Ali dok god se majmunise na putevima morace posebnu majmunsku taksu da placa. Nekom treba vise puta nekom manje da plati da od majmuna postane savestan vozac i drzi rastojanje kako ne bi ispao majmun.

Dragan

08.07.2023. 13:07

Reskiraj prijatelju 7-8 € i kupi držač za mobitel.A svako danas ima mobilni pa može i sa njime da snima u fhd rezoluciji i stvar rešena.Ja poslednjih pet godina nisam ni 1km prešao bez snimanja.Dva puta me snimak pomogao da dokažem ko laže.Da vidiš kad pustiš snimak nekom mudrijašu kako se menja priča.Pozzz

Majmunska taksa

08.07.2023. 14:02

Neverovatno ali ova prevara je jedina stvar koju prevaranti zapravo cine dobru stvar. Naplate "majmunsku taksu" kazne majmune sto ne drze rastojanje. Od sudija policije islednika, niko ne voli majmune za volanom i ne ide im u prilog kada kazu vozac naglo zakocio ispred, pa majmune zato i sluzi da drzis rastojanje! Ne shvatas?! e pa plati, jednom, drugi puta iz desetog ces da shvatis ako ti ne oduzmu i kucu i vozilo zbog sudskih troskova ali ces na ovaj ili onaj nacin da prestanes da budes opasnost dok si za volanom. Idi u teretanu ako ne mozes hormone da kontrolises jer ako ne mozes hormone neces moci ni vozilo da kontrolises.