"SVET BEZ DARKA, SAD JE PUN MRAKA" Ovo je dečak koji je nastradao u Brusu

S.BABOVIĆ

06. 05. 2023. u 14:54

BRUS-D.S.(14) iz Brusa poginuo je u noći između petka i subote dok je vozio ukradeno putničko vozilo "folcvagen touran", a njegovi drugovi preplavili su društvene mreže potresnom pesmom posvećenom nastradalom dečaku.

СВЕТ БЕЗ ДАРКА, САД ЈЕ ПУН МРАКА Ово је дечак који је настрадао у Брусу

Foto:Instagram,drustvene mreze

Ovo su stihovi koje drugovi poginulog dečaka dele na društvenim mrežama:

"Svet bez Darka, sad je pun mraka

ne stigosmo ni da se podzravimo,

a sad moramo sveću da palimo.

Mi puni tuge i puni straga

nećemo zaboraviti Darka do poslednjeg daha"

U Brusu nikome nije jasno kako se i zašto dogodila nesreća i šta je, inače, divnog dečaka motivisalo da ukrade vozilo i krene u vožnju koja će se pokazati kao kobna.

- To je izuzetna porodica, vredna, radna, on ima i starijeg brata, pohađao je Osnovnu školu „Jovan Jovanović Zmaj“ - navode sagovornici „Novosti“ iz Brusa.

Telo nastradalog tinejdžera jedva je identifikovano.“Folcvagen“ kojim je upravljao D.S. bio je potpuno smrskan, a identifikaciju je otežavala činjenica da zbog godina, tinejdžer nije imao nikakve isprave.

Ukradeno putničko vozilo pripada profesoru B.Ž, koji je poznat kao volonter i humanista. Uviđaj je potrajao do kasno u noć, a vozilo je sklonjeno sa lica mesta radi daljeg veštačenja. Više javno tužilaštvo u Kruševcu je naložilo obdukciju.

- Dat je nalog da se izvrši obdukcija i toksikološke analize - predočeno je „Novostima“ u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)