UGLJENISANA TELA IVICE I ILONKE NAĐENA U KUĆI: "Novosti" u Kikindi gde se dogodila tragedija (FOTO)

R. Š.

22. 03. 2023. u 11:23

U STRAVIČNOM požaru koji se noćas, oko 23 sata, dogodio na kraju Kikinde, u Ulici Stevana Sinđelića 138 A živote su izgubili Ivica Gan (47) i njegova nevenčana supruga Ilonka, godinu dana starija.

УГЉЕНИСАНА ТЕЛА ИВИЦЕ И ИЛОНКЕ НАЂЕНА У КУЋИ: Новости у Кикинди где се догодила трагедија (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Njihova ugljenisana tela nađena su u dvorišnoj kući u kojoj su živeli poslednjih nekoliko meseci. Nezvanično saznajemo da je telo žene bilo u kupatilu, a telo muškarca u sobi. Tu su se uselili jer su uzdržali starijeg čovek, vlasnika kuće, koji im je zauzvrat ustupio nekretninu. To je potvrdila njegova rođaka Dragan Gan, koja živi u susednoj ulici.

- Šta se tačno dogodilo ne znam. Samo je došao Ivičin brat Steva, koji živi u kući do moje, i rekao mi da je Ivica stradao. Ivica je tamo živeo sa tom ženom, nisu bili venčani. Ona se zove Ilonka, ne znam kako se preziva. Tamo su živeli nekoliko meseci, uzdržali su dedu, vlasnika te kuće. Kada je on umro, oni su se tamo uselili. Ivica je radio u Komunalnom preduzeću, na groblju, a Ilonka nije nigde radila. Kuća je pola bila na Ivičino ime, a pola na njeno. Tako pričaju, ja ne znam šta je tačno – ispričala je Dragan Gan, rođaka stradalog Ivice, koja živi u susednoj ulici.

Po rečima Dragane Gan, Ivica Gan ima četvoro dece, tri ćerke su mu udate, a gde je sin nije precizirala. U kući njegovog brata Stevice nije bilo nikoga. Komšije koje smo zatekli nisu želele da pričaju o ovoj tragediji, jer, kažu, nisu dobro poznavali Ivicu i ženu sa kojom je živeo.

- Požar se dogodio noćas oko 23 sata. Vatrogasna jedinica odmah po dojavi izašla je na teren i ugasila vatru već oko sat iza ponoći. Tačan uzrok požara nije moguće odmah utvrditi. Pretpostavlja se da je u pitanju bio otvoreni plamen. Druge detalje utvrdiće istraga – potvrđeno je iz Policijske uprave u Kikindi.

SA ULICE NEMA TRAGOVA

Na kući u Ulici Stevana Sinđelića 138 A sa ulice tragovi požara nisu vidljivi. Na kući nema ni gareži, jer je vatra izbila u dvorišnom delu, kojem novinari nisu mogli da pristupe. Ni na krovu nema crnih ni tamnih mrlja od vatre, pa se na prvi pogled ne može ni naslutiti da je izbila vatra zbog koje je dvoje ljudi izgubilo živote.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

HRVATI SE NADAJU PADU VUČIĆA, A OVE REČI VLADIKE SERGIJA SVE GOVORE: Dok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo (VIDEO)