IMAO JE SAMO 23 GODINE: Vlasotince u šoku posle iznenadne smrti mladog poštara - Izgubili smo brata, kolegu, ljudinu...

I. M.

22. 01. 2023. u 23:03

POSLE smrt mladog poštara M.I. (23) iz Vlasotinca šokirala je meštane ove varoši, a njegove kolege još ne mogu da veruju da ga više nema.

ИМАО ЈЕ САМО 23 ГОДИНЕ: Власотинце у шоку после изненадне смрти младог поштара - Изгубили смо брата, колегу, људину...

Foto: I. Mitić

Mladom poštaru je pozlilo u subotu popodne, u centru Vlasotinca, u službenom vozilu kojim je upravljao njegov kolega. On ga je i dovezao do Hitne pomoći vlasotinačkog Doma zdravlja. Prema nezvaničnim saznanjima, primljen je bez znakova života, ali je uspešno reanimiran i hitno transportovan u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice gde su lekari učinili sve što je u njihov moći, ali nisu uspeli da mu spasu život.

U Vlasotincu se priča da je kolegi preminulog mladića u početku sve izgledalo kao šala, ali je ubrzo shvatio ozbiljnost situacije i hitno se uputio ka Domu zdravlja. Kada se nesrećni mladić iznenada naslonio ka njemu kolega je navodno prokomentarisao „nisi sad valjda našao da dremaš“, ni ne sluteći da će M.I. zaspati večnim snom. U varoši još kažu da se nesrećni mladić ni na šta nije žalio i da je mu je radni dan izgledao kao da nije poslednji.

Vlasotinačni, a posebno zaposleni u ovdašnjoj pošti, opraštaju se od omiljenog kolege i sugrađanina. Oni ga na društvenim mrežama opisuju kao posvećenog radnika i izuzetno dobrog čoveka.

- Izgubili smo kolegu, brata, druga, ljudinu od čoveka. Od danas pošta u Vlasotincu nije više ista bez tebe. Počivaj u miru sa anđelima...- samo je jedan od mnoštva komentara.

Preminuli mladić je rodom iz vlasotinačkog sela Jastrebac gde će mu biti i večna kuća. Kažu da su ga, pored kolega, voleli i ljudi kojima je nosio poštu, jer je uvek bio vedar, raspoložen i spreman da pomogne.

BONUS VIDEO - KOMŠINICA O UŽASU NA BEŽANIJI: "Kažu da je u pitanju dvostruko ubistvo"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri