MAJKA MU SPREMA SAHRANU, UMESTO DA GA PRATI U ŠKOLU: Tuga u Somboru, Davidu (13) drugovi rekli da gura bicikl, da ga ne bi neko zgazio

J. L.

16. 01. 2023. u 16:06

Iako su drugari Davida M. (13) iz Sombora, sa kojima se juče u prvi sumrak vraćao kući, sugerisali da siđe sa bicikla jer automobili brzo prolaze, to nije bilo dovoljno da ga sačuvaju i spasu nesreće.

МАЈКА МУ СПРЕМА САХРАНУ, УМЕСТО ДА ГА ПРАТИ У ШКОЛУ: Туга у Сомбору, Давиду (13) другови рекли да гура бицикл, да га не би неко згазио

foto J.L.

Njega je, gotovo ispred kuće, vozeći "fiat pandu", neprilagođenom brzinom pokosio Andrej G. (22) iz Bezdana.

Majka Silvija, baka Marija i deda Stipan zanemeli su od bola zbog prizora koji su videli. Telo dečaka koji je izdahnuo u somborskoj bolnici nalazi se na obdukciji u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a umesto da ga prati u školu, porodica mu priprema sahranu.

Podsetimo, Andrej G. (24) iz Bezdana, osumnjičen da je juče uveče udario dečaka na putu, uhvaćen je pet sati posle nezgode u Somboru i utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola.

- Uviđaj je uradilo Osnovno javno tužilaštvo, ali predmet će biti i nadležnosti Višeg javnog tužilaštva jer je imao alkohola u krvi. Sutra će biti saslušan i mi ćemo predložiti pritvor - kažu u somborskom Višem javnom tužilaštvu.

Andrej G. se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On se sumnjiči da je, juče po podne u Somboru, vozeći automobil „fijat panda“, pod dejstvom alkohola, udario trinaestogodišnjeg Davida koji je pored kolovoza gurao bicikl, a potom napustio mesto saobraćajne nesreće

Dečak je od zadobijenih povreda preminuo u somborskoj bolnici.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, vozaču je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

BONUS VIDEO - "NIKADA VIŠE NEĆEMO SLATI DECU U SARAJEVO": Ovo je hotel u kom su napadnuta srpska deca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!