MORAĆE DA GA OPERIŠU: Poznato stanje mladića iz Leskovca (18) koji je pao sa trećeg sprata zgrade

I. M.

16. 01. 2023. u 14:23

MLADIĆ (18) iz Leskovca, koji je zadobio višestruke povrede nakon pada sa trećeg sprata zgrade u centru Leskovca, trenutno je stabilno.

МОРАЋЕ ДА ГА ОПЕРИШУ: Познато стање младића из Лесковца (18) који је пао са трећег спрата зграде

Foto D. Miljković

Iz niškog Univerzitetsko kliničkog centra (UKC) je saopšteno da mu se ukazuje neophodna pomoć, a da je dijagnostika stepena povreda još uvek u toku.

U leskovačkoj Opštoj bolnici je ranije rečeno da je pacijent primljen sa politraumama i da je u Urgentni centar UKC poslat u teškom stanju sa povredama glave, grudnog koša i kičmenog stuba i prelomima ruke i karlice.

- Dominantne su povrede grudnog koša, karlice i desne ruke. Pacijent je primarno stabilizovan. Nakon sveobuhvatne dijagnostike biće primljen na dalje operativno lečenje. Svestan je i komunikativan - saopšteno je iz UKC Niš.

Mladi Leskovčanin je jutros oko 10 časova, pod nepoznatim okolnostima, pao sa trećeg sprata stambene zgrade u centru Leskovca.

Policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće.

Mladić je pao na pločnik zgrade sa prozora stana na trećem spratu gde navodno živi, a istraga treba da utvrdi da li je reč o slučajnom padu ili pokušaju suicida.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)