OŠTEĆEN NADVOŽNJAK „MORAVSKOG KORIDORA“ Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda u Miločaju kod Kraljeva (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

24. 11. 2022. u 16:03

NESVAKIDAŠNjA saobraćajna nezgoda dogodila se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, oko 14 sati u mestu Miločaj na Ibarskoj magistrali, nedaleko od Kraljeva, kada je kamion prevozeći na prikolici bager udario u nadvožnjak u izgradnji na budućem auto-putu Preljina-Pojate.

ОШТЕЋЕН НАДВОЖЊАК „МОРАВСКОГ КОРИДОРА“ Несвакидашња саобраћајна незгода у Милочају код Краљева (ФОТО)

G.Šljivić

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na nadvožnjaku na trasi „Moravskog koridora“ koji vodi preko magistrale i zbog čije je izgradnje, započete početkom ovog meseca, saobraćaj na ovoj deonici puta često bio potpuno obustavljan.

Kako se pretpostavlja, ova nezgoda se dogodila jer je vozač, ili njegov nadređeni na izgradnji auto-puta, očigledno pogrešno procenio visinu nadvožnjaka, tako da je, pokušavajući da kamionom prođe ispod, vrhom bagera na prikolici udario u donji deo betonske ploče.

G.Šljivić

Nezgoda ispod nadvožnjaka na Moravskom koridoru

Zbog nezgode, saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale dugačke kolone vozila. Kako saznajemo, za vozila hitne pomoći i putničke automobile obezbeđeni su alternativni prolazi.

G.Šljivić

Dugačke kolone iz oba pravca

A, kolika je pričinjena šteta koja, sasvim izvesno nije mala, biće utvrđeno i poznato nakon što nadležne službe i inspekcije na terenu obave svoj deo posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!