DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U NOVOM SADU: Doktor otkrio u kakvom je stanju povređena maloletnica

Lj.P.

17. 11. 2022. u 09:26

U DVE odvojene saobraćajne nesreće koje su se desile u Novom Sadu, jedan muškarac je poginuo na licu mesta, dok je četvoro povređeno i oni su transportovani u bolnicu.

ДЕТАЉИ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ У НОВОМ САДУ: Доктор открио у каквом је стању повређена малолетница

Foto: S. B.

U noći između srede i četvrtka, oko 2.30 posle ponoći, dogodila se teška saobraćajna nesreće u Bulevaru Jovana Dučića kod broja 33 u Novom Sadu, u kojoj je na licu mesta nastradao tridesetpetogodišnji muškarac. U toj nesreći teško je povređena petnaestogodišnja devojčica.

Kako je za "Novosti" rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, na licu mesta intervenisale su dve medicinske ekipe, a poziv su primili u 2 sata i 28 minuta. Povređena maloletnica je sa politraumatskim povredama posle inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Dečju bolnicu.

Prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila kada je automobil "BMV" iz još neutvrđenih razloga izleteo sa puta i udario u drvo. Kola su se gotovo prepolovila, a na mestu nesreće intervenisali su i vatrogasci, a policija je obavila uviđaj.

Prema rečima dr Andree Đuretić, portparolke Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, petnaestogodišnjakinja je zadobila višestruke politraumatske povrede unutrašnjih organa i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege dečje hirugije. Povređena je u svesnom stanju i u toku je dijagnostika.

Četiri sata kasnije, odnosno u 6.16 na auto-putu Beograd - Novi Sad, kod "Lesnine", u saobraćajnoj nesreći su povređene tri osobe, kada je iz još nepoznatih razloga automobil sleteo s puta i udario u saobraćajni znak.

U ovoj nesreći, prema rečima dr Zorana Krulja, portparola novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, povređeni su muškarac star 20 godina i dve ženske osobe starosti 38 i 41 godinu. Sve troje su posle inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta transportovani u Urgentni centar.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)